Sigma_Day_2_2_-6602 banner.jpg
Link to content
TRENDkleur van 2024 sigma
 

Trendkleur van het jaar 2024

Sigma

"PPG1091-3"

Lees er hier meer over

In ons verfassortiment vindt u een brede waaier aan duurzame en milieuvriendelijke kwaliteitsproducten van onder meer de professionele merken Trimetal en Levis en dit in iedere gewenste kleur.

Sigma

Sigma streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren. Het gamma producten biedt een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking en verfraaiing rekening houdend met een zo min mogelijke belasting van mens en milieu. Het assortiment van Sigma is opgedeeld in verschillende productlijnen, afhankelijk van het te schilderen oppervlak: voorbehandeling, grondlaag & primer, binnenmuurafwerking, buitenmuurafwerking, lak, beits, e.a.

Tollens

Tollens is sinds 1748 een Europeese verfproducent, die al jaren op technologisch en innovatief vlak het voortouw neemt. Niet alleen kwalitatief degelijke maar ook producten met respect voor mens en milieu worden er gemaakt. 

Bij Tollens vind je niet alleen gebouwverven voor zowel binnen - als buitentoepassingen, ze hebben ook een ruim assortiment aan minerale verven. Kalk en kalei toepassingen, direct aangekleurd en kant en klaar voor gebruik, maken deel uit van het complete aanbod. 

Flament

Een volledig assortiment van 128 tinten vormt de collectie Flamant Paints, een rijk palet van verfijnde nuances met oneindig veel combinatiemogelijkheden van warme tonen en gewaagde contrasten. 

De kleuren zijn 100% uniek. Het assortiment gaat van intens mat tot de glamour van satiné, om elk oppervlak van je huis op te frissen. Alle afwerkingen zijn voorzien innovatieve Air Care zuiveringstechnologie, die moeiteloos 80% van de vervuilende stoffen in huis elimineert. Gezondere binnenlucht. Met Flamant Paint biedt u ,uw huis de beste bescherming en optimaal comfort voor de ganse familie.

Trimetal

Trimetal staat voor complete verfsystemen, diverse diensten, praktijkgerichte opleidingen en ondersteuning op maat van elke professional en particulier. Altijd zeker van de juiste topverf en een goed resultaat. Het Trimetal assortiment staat garant voor goede kwaliteit en aan een goede prijs!

Mathys

De professionele verfproducent Mathys® ontwikkelt moderne, doeltreffende oplossingen voor de bescherming, renovatie en decoratie van gevels, binnen- en buitenmuren, vloeren en daken. Op maat van de klant met bijhorend advies opgemaakt door de fabrikant is mogelijk via Paper and Paint.

Rust-Oleum

Met de producten van Rust-Oleum focussen we op de professional  en bedrijven met een sterke focus op onderhoud en renovatie. Van spuitbussen voor een snel resultaat tot geavanceerde coatingsystemen. Daarnaast leveren we antislip-, anti graffiti, reparatie- en onderhoudsproducten aan. 

Ook te verkrijgen bij Paper and Paint

Sikkens, Cetol, Lucide, Rewah, Trae-Lyx, Zinsser, Rubio-Monocoat, Stoopen en Meeûs, Ardex, Sia, Festool, Storch, Techno, Dalapro,... 

Kroonlijsten van Orac en NMC.

Contacteer ons voor meer info en/of offertes. Ook voor technische adviezen kan u bij ons terecht. link naar contact.


Hieronder enkele sfeerbeelden