sigma_2021_trendkleur2020092414115720200924153444.jpg
TRENDKLEUR VAN 2021
TRANSCEND PPG-1079-4

De afgelopen jaren hebben grijstinten de interieurwereld gedomineerd als de perfecte neutrale kleur. Maar nu consumenten verlangen naar meer warmte en op zoek zijn naar die verbinding met de aarde, bewegen we ons van de koelere grijstinten naar de warmere bruintinten.  “Wanneer de wereld gebeurtenissen meemaakt die onrust, angst en verdriet veroorzaken, hebben we de neiging om op natuurlijke wijze te neigen naar troostende kleuren die ons in staat stellen om een persoonlijke terugtrekking uit de wereld te creëren. Deze comfortkleuren zijn vergelijkbaar met ‘comfort food’ - beide bieden een zeker gevoel van vertrouwdheid en normaliteit bij het zien van het onbekende”.

TRANSCEND

Transcend (PPG1079-4) is een voorbeeld van zo’n kleur, het is een warme tint met een zachte rode ondertoon, waardoor de kleur nog complexer is dan een vlak beige. De veelzijdige kleur kan worden gebruikt als hoofdkleur voor grote open concepten, maar werkt ook prachtig samen met andere neutrale kleuren en genuanceerde pastelkleuren of zelfs als achtergrond om meer levendige kleuren te laten knallen. Het is daarom dat we deze kleur graag onze verhoogde neutraliteit noemen .

In het hart van ons trendverhaal staat het Be Well palet. Dit palet is bedoeld voor de consument die mindfulness en intentie volledig wil omarmen, met natuurlijke tinten die herstellend en optimistisch zijn. Een uitgelicht trio van drie kleuren, Transcend (PPG1079-4), Light Cherry Parade en Misty Aqua (PPG1147-3), viert de schoonheid van alle soorten en heeft betrekking op degenen die prioriteit willen geven aan wellness in geest, lichaam en geest. 

Transcend, is een middentonige havermoutkleurige tint die put uit aardse invloeden en nostalgie. deze gezellige neutraal emuleert het gevoel van een warme latte op een koele ochtend, of warm zand op een zonnige zomerdag. Light Cherry, een schaduwrijke gember met kaki ondertonen, is het equivalent van een grote, troostende knuffel voor uw huis. Misty Aqua, een waterverf ceruleumblauw, zorgt voor een onverwachte combinatie van frisheid tegen de andere warme, aardse tinten.